Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от alex052
    Аз не съм много спортен модел,но карам около 100 км. всеки ден градско и:
    -градско ако не я юркам с вкл. клима-10,5-11
    -смесено /на база 200 км от който 35 % извънградско -8,5-9/
    -извънградско - 6,5-7 но не карам повече от 130
    просто не съм спортен модел.................
    А имаче ми е давала и разход14-16 на база 250 км. но бързах съм карал колкото тя вдига толкова
    Какъв двигател...!? к.с. ...... !? обем..... ????
    Alfa156 Against All

Comment

• Днес я засякох точно 10.8 в София с клима. Мисля, че е нормално. Компа й пак си показва нещо от рода на 8.9, но явно не е точен. Скоро ще имам възможност да я изпробвам и до морето
      2014: Deutschland über alles

Comment

• разход

моита гори 12 в София
        156 1.8 ts

Comment

• От бая време вече градско под 13/100 не падам с климатик!

Comment

• c

колеги незнам но с 75 литра минавам изванградско 830 км .
            Алфа Ромео 156 2.0 T.S!!!

Comment

• Нови данни: с климатик 12 без 11 ........ и това само с ОМВ В повер95 - хем взе да върви повечко ,хем и разхода ми падна с около литър .... за първи път да съм доволен от Шел
              Alfa156 Against All

Comment

• Първоначално публикувано от slav40
                Нови данни: с климатик 12 без 11 ........ и това само с ШЕЛВ повер95 - хем взе да върви повечко ,хем и разхода ми падна с около литър .... за първи път да съм доволен от Шел
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

• тези дни моята София Варна с обиколките по града и морето ми даде смесен разход с клима 7.5л/100км нафталин
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• мойта дава при градско с клима и зверско каране, както и извънградско с 180-200 около 8.6 комбинирано. Но брат ми беше до Солун уиикенда и му е горяла с климатик около 7 - 7.5.
                    Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• В София, с избичен по жегите климатик - около 13/100
                      Ама не е като да не я ръчкам на високи обороти.
                      Мисля да пробвам да засека с по-спокойно каране под 3к оборота да видим каква ще е "присъдата" тогава
                      Alfa 156 1.8 TS '99
                      --------------

Comment

• Най-новото измерване при мен е до Рилски Манастир и обратно това са пове4е от 200км. колата даде разход 6/100 с климатик и каране 100-130 км.
                        EX 156 1.6 TS

Comment

• след смяна на термостата
                          по трасето София - Пловдив (+градско) - Сливен - Бургас (+ градско) - Варна (+ градско) с климатик - 7,9/100; 100 октана от еко

по обратния път Варна - Сливен - София (градско) - 8,5/100
                          тая София голяма ламя със задръстванията; 95 октана от еко
                          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от Anakon
                            В София, с избичен по жегите климатик - около 13/100
                            Ама не е като да не я ръчкам на високи обороти.
                            Мисля да пробвам да засека с по-спокойно каране под 3к оборота да видим каква ще е "присъдата" тогава
                            ок, смъкнах малко оборотите, взех да карам "по-мазно" и градското ми падна от 13 на 12/100
                            ама има още какво да се иска по отношение на спокойното шофиране, ще пиша пак next week като засека разхода
                            Alfa 156 1.8 TS '99
                            --------------

Comment

• Как ги карате спокойно бе колеги? На мен сърце не ми дава
                              Средно само градско 12-13 досега, от 2-3 седмици досега
                              градско във Варна 15-17 на 100 октана - ама кефа си струва кинтите
                              Май, май ламдата се е пенсионирала
                              ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

• Tinoto много висок нещо ти е разхода в града май верно нещо сондата не е наред аз повече от 10 градско не качвам и то с климатик, обаче имам рецептата за нормален разход
                                EX 156 1.6 TS

Comment

Working...
                                X